Plasticne septicke jame

Plastične septičke jame su sve popularniji izbor za tretman otpadnih voda u privatnim domaćinstvima. One su jeftinije, lakše za instalaciju i održavanje u odnosu na tradicionalne betonske septičke jame. U ovom tekstu ćemo detaljno razmotriti vrste plastičnih septičkih jama, kako se postavljaju, povezuju na mrežu i kako izračunati kapacitet koji vam treba.

Learn More

Vertikalni plastični rezervoari

Kada su u pitanju skladišni kapaciteti, vertikalni plastični rezervoari su sve popularniji izbor. Oni su idealni za skladištenje vode i goriva, a dostupni su u različitim veličinama i oblicima kako bi se zadovoljile različite potrebe. Plastični rezervoari su poznati po svojoj dugovečnosti i izdržljivosti, kao i po svojoj sposobnosti da se odupru hemijskim supstancama i koroziji.

Learn More

Cisterne horizontalni plastični rezervoari

Horizontalni plastični rezervoari su popularni izbor za skladištenje vode i goriva. Izrađeni su od visokokvalitetne plastike koja je otporna na koroziju i može da traje godinama. Jedna od glavnih prednosti ovih rezervoara je njihova povoljna cena, što ih čini privlačnim za mnoge potrošače.

Learn More
I BUILT MY SITE FOR FREE USING